József Attila Katolikus Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola

Ebédbefizetés

Étkezési tudnivalók

Tisztelt Szülők!

A napokban kiküldtük Önöknek E-mailen a szeptemberi és az októberi étkezés számláit.

A számla befizetésével kapcsolatban a következőket kérjük:

  • Kérjük, hogy a közlemény rovatban a gyermek nevét és osztályát feltüntetni szíveskedjenek!
  • Amennyiben Önnek több gyermeke is intézményünkbe jár, abban az esetben kérjük, hogy a befizetést semmiképp sem egyben, hanem gyermekenként (számlánként) szíveskedjen megtenni.

Sajnos a szeptemberi számlázásnál hiba történt, mert a háromszori étkezőknek 870 Ft/adag áron került az étkezés elszámolásra 770 Ft/adag helyett. Kérjük, a számlán szereplő összeget utalják át, a túlfizetést a novemberi számlán jóváírjuk. A kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Októberi étkezés befizetéssel kapcsolatos információk:

Az októberi étkezési napok száma: 16 nap, amennyiben az őszi szünet idejére nem kér gyermekének ügyeletet.  Az októberi számlák is kiküldésre kerültek. Az étkezést a számlán szereplő összeg átutalásával rendelheti meg. Aki az átutalást a kért határnapig nem teljesíti, gyermekének októberben nem lesz étekezés biztosítva.

Az őszi szünetben 5 munkanap lesz (2021.10.25-10.29.) melyekre étkezés igényelhető, amit csak abban az esetben tud a szolgáltató biztosítani, amennyiben legalább 10 fő kér étkezést. 10 fő alatti rendelésszám esetében, az ügyeleti időszakra az étkezést egyénileg szükséges megoldaniuk.

A 100%-os étkezési támogatásban részesülők szüleit kérjük, hogy az étkezést gyermekük részére minden hónapban megrendelni szíveskedjenek, a következő módok valamelyikén:

  • E-mailen: az etkezes@jozsef20.hu a gyermek/gyermekek nevével, osztályával és a pontos étkezései napok megjelölésével;
  • személyesen az iskolában 09.24-ig 07:00-12:00 óra között a gazdasági irodában.

Amennyiben a megrendelés nem történik meg, gyermekük számára nem tudunk étkezést biztosítani.

Fontos tudnivalók:

  • Kérjük, hogy aki nem kapott E-mailben számlát, az a lenti telefonszámon ezt jelezze, nehogy ne tudjon gyermeke étkezni!
  • Amennyiben a teljes árú vagy támogatott étkezésben részesülő gyermek, valamilyen oknál fogva, nem tud iskolába jönni, a szülő köteles lemondani az étkezését, az előző munkanapon. Ennek hiányában, az étkezés teljes ára kiszámlázásra kerül a havi elszámoláskor, az adott napokra.

Az étkezés lemondásának menete:

Az étkezési ügyeket Mélykuti Brenda gazdasági ügyéntéző végzi.

Étkezést lemondani az előző munkanapon 08:30-ig (hétfői étkezést péntek reggel 08:30-ig) lehetséges.