• Iskolánkról

  Iskolánkról

  Szeretettel üdvözöljük Önt a József Attila Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola honlapján! Kérjük ismerkedjen meg Velünk, múltunkkal, jelenünkkel, és jövőbeli céljainkkal.


  Bővebben...
 • Német nemzetiségi oktatás

  Német nemzetiségi oktatás

  Intézményünkben 2007-ben vezettük be a német nemzetiségi oktatást.A nyelv a kultúra fontos része, mely az elődök kultúráját is magában foglalja, s egyben a nemzetiség értékes örökségét jelenti.

  Bővebben...
 • Ének-Zene tagozat

  Ének-Zene tagozat

  Az iskola az általános képzés mellett fő feladatának tekinti a művészeti nevelést, oktatást. Ma a zenét, művészetet nem igazán pártoló világban különösen fontos szerepet tulajdonítunk a kórus közösségnevelő hatásának, zenét szerető és művelő ifjúság nevelésének.
  Bővebben...
 • 1
 • 2
 • 3

Híreink

Lázár Ervin Program

 Elsőseink színházban jártak

A közösen megélt színházi élmény felbecsülhetetlen értékű. Ezért is jött létre a Lázár Ervin Program, az európai viszonylatban is egyedülálló kezdeményezés, melynek célja, hogy minden gyermek legalább évente egyszer jusson el színházi előadásra. Első osztályosainkkal idén Az aranyszőrű bárány című mesét nézhettük meg a Lajtha László Zeneiskola dísztermében.

 

A mesejáték alaposan megmozgatta a gyerekek fantáziáját, hiszen a színházban a nézők a két játékmester - színész jóvoltából egy-egy pillanatra szereplőkké is válhattak. A gyerekek azonnal beleélték magukat a történetbe, fesztelenül beszéltek, mozogtak, önfeledten játszottak a színpadon. Az előadás a szemünk előtt született meg. 

 

OSense O-Sense