• Iskolánkról

  Iskolánkról

  Szeretettel üdvözöljük Önt a József Attila Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola honlapján! Kérjük ismerkedjen meg Velünk, múltunkkal, jelenünkkel, és jövőbeli céljainkkal.


  Bővebben...
 • Német nemzetiségi oktatás

  Német nemzetiségi oktatás

  Intézményünkben 2007-ben vezettük be a német nemzetiségi oktatást.A nyelv a kultúra fontos része, mely az elődök kultúráját is magában foglalja, s egyben a nemzetiség értékes örökségét jelenti.

  Bővebben...
 • Ének-Zene tagozat

  Ének-Zene tagozat

  Az iskola az általános képzés mellett fő feladatának tekinti a művészeti nevelést, oktatást. Ma a zenét, művészetet nem igazán pártoló világban különösen fontos szerepet tulajdonítunk a kórus közösségnevelő hatásának, zenét szerető és művelő ifjúság nevelésének.
  Bővebben...
 • 1
 • 2
 • 3

Híreink

Ebédbefizetés

 

Étkezési tudnivalók

 

Tisztelt Szülők!

A napokban kiküldtük Önöknek E-mailen a szeptemberi és az októberi étkezés számláit.

A számla befizetésével kapcsolatban a következőket kérjük:

 • Kérjük, hogy a közlemény rovatban a gyermek nevét és osztályát feltüntetni szíveskedjenek!
 • Amennyiben Önnek több gyermeke is intézményünkbe jár, abban az esetben kérjük, hogy a befizetést semmiképp sem egyben, hanem gyermekenként (számlánként) szíveskedjen megtenni.

Sajnos a szeptemberi számlázásnál hiba történt, mert a háromszori étkezőknek 870 Ft/adag áron került az étkezés elszámolásra 770 Ft/adag helyett. Kérjük, a számlán szereplő összeget utalják át, a túlfizetést a novemberi számlán jóváírjuk. A kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Októberi étkezés befizetéssel kapcsolatos információk:

Az októberi étkezési napok száma: 16 nap, amennyiben az őszi szünet idejére nem kér gyermekének ügyeletet.  Az októberi számlák is kiküldésre kerültek. Az étkezést a számlán szereplő összeg átutalásával rendelheti meg. Aki az átutalást a kért határnapig nem teljesíti, gyermekének októberben nem lesz étekezés biztosítva.

Az őszi szünetben 5 munkanap lesz (2021.10.25-10.29.) melyekre étkezés igényelhető, amit csak abban az esetben tud a szolgáltató biztosítani, amennyiben legalább 10 fő kér étkezést. 10 fő alatti rendelésszám esetében, az ügyeleti időszakra az étkezést egyénileg szükséges megoldaniuk.

A 100%-os étkezési támogatásban részesülők szüleit kérjük, hogy az étkezést gyermekük részére minden hónapban megrendelni szíveskedjenek, a következő módok valamelyikén:

 • E-mailen: az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. a gyermek/gyermekek nevével, osztályával és a pontos étkezései napok megjelölésével;
 • személyesen az iskolában 09.24-ig 07:00-12:00 óra között a gazdasági irodában.

Amennyiben a megrendelés nem történik meg, gyermekük számára nem tudunk étkezést biztosítani.

Fontos tudnivalók:

 • Kérjük, hogy aki nem kapott E-mailben számlát, az a lenti telefonszámon ezt jelezze, nehogy ne tudjon gyermeke étkezni!
 • Amennyiben a teljes árú vagy támogatott étkezésben részesülő gyermek, valamilyen oknál fogva, nem tud iskolába jönni, a szülő köteles lemondani az étkezését, az előző munkanapon. Ennek hiányában, az étkezés teljes ára kiszámlázásra kerül a havi elszámoláskor, az adott napokra.

Az étkezés lemondásának menete:

Az étkezési ügyeket Mélykuti Brenda gazdasági ügyéntéző végzi.

Étkezést lemondani az előző munkanapon 08:30-ig (hétfői étkezést péntek reggel 08:30-ig) lehetséges.

 • E-mailen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Telefonon: +36-30-510-7780
OSense O-Sense