• Iskolánkról

  Iskolánkról

  Szeretettel üdvözöljük Önt a József Attila Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola honlapján! Kérjük ismerkedjen meg Velünk, múltunkkal, jelenünkkel, és jövőbeli céljainkkal.


  Bővebben...
 • Német nemzetiségi oktatás

  Német nemzetiségi oktatás

  Intézményünkben 2007-ben vezettük be a német nemzetiségi oktatást.A nyelv a kultúra fontos része, mely az elődök kultúráját is magában foglalja, s egyben a nemzetiség értékes örökségét jelenti.

  Bővebben...
 • Ének-Zene tagozat

  Ének-Zene tagozat

  Az iskola az általános képzés mellett fő feladatának tekinti a művészeti nevelést, oktatást. Ma a zenét, művészetet nem igazán pártoló világban különösen fontos szerepet tulajdonítunk a kórus közösségnevelő hatásának, zenét szerető és művelő ifjúság nevelésének.
  Bővebben...
 • 1
 • 2
 • 3

Híreink

Attilások az országos 'Méh-Ész' Logikai versenyen

Az Egri Balassi Bálint Általános Iskola által meghirdetett országos, online "Méh-Ész Logikai Versenyén" iskolánk 22 tanulója vett részt. A feladatok a Bee-Bot elnevezésű padlórobothoz kapcsolódtak és 5 fordulón át követték egymást. A résztvevő diákok ennek működését kiválóan ismerik, és kimagasló eredményt értek el a szoros versenyben. Felkészítőjük Major Judit volt. Két leendő első osztályos tanulónk a Gézengúz Óvodából Cseh Petra I. Kósa Tímea II. helyezést értek el.

További eredmények:

I. Cseh Eszter 4.b

I. Kósa Réke 4.b

I. Kelemen Péter 4. b

II. Ladányi Dávid 4. b

Gratulálunk!

bee4

bee5

bee1

OSense O-Sense