• Iskolánkról

  Iskolánkról

  Szeretettel üdvözöljük Önt a József Attila Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola honlapján! Kérjük ismerkedjen meg Velünk, múltunkkal, jelenünkkel, és jövőbeli céljainkkal.


  Bővebben...
 • Német nemzetiségi oktatás

  Német nemzetiségi oktatás

  Intézményünkben 2007-ben vezettük be a német nemzetiségi oktatást.A nyelv a kultúra fontos része, mely az elődök kultúráját is magában foglalja, s egyben a nemzetiség értékes örökségét jelenti.

  Bővebben...
 • Ének-Zene tagozat

  Ének-Zene tagozat

  Az iskola az általános képzés mellett fő feladatának tekinti a művészeti nevelést, oktatást. Ma a zenét, művészetet nem igazán pártoló világban különösen fontos szerepet tulajdonítunk a kórus közösségnevelő hatásának, zenét szerető és művelő ifjúság nevelésének.
  Bővebben...
 • 1
 • 2
 • 3

Napközis tábor

jún. 14 2020

 

Nyári napközis tábor

A nyári napközis tábor 2020. június 29. és augusztus 19. (8 hét) között kerül megszervezésre a Hajós Alfréd Általános Iskolában (1203 Bp., Lajtha László utca 5-7). A tábor idejére átalakított helyiségekben és az udvaron változatos programokkal várják a tanulók jelentkezését.

A jelentkezési lapot június 19-ig elektronikusan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve papír alapon a Polgármesteri Hivatal portáján kell leadni.

A szükséges dokumentumok letölthetők vagy az iskola portáján átvehetők!

- Tábori értesítő
- Jelentkezési lap
- Szülői nyilatkozat
- Adatlap

OSense O-Sense