• Iskolánkról

  Iskolánkról

  Szeretettel üdvözöljük Önt a József Attila Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola honlapján! Kérjük ismerkedjen meg Velünk, múltunkkal, jelenünkkel, és jövőbeli céljainkkal.


  Bővebben...
 • Német nemzetiségi oktatás

  Német nemzetiségi oktatás

  Intézményünkben 2007-ben vezettük be a német nemzetiségi oktatást.A nyelv a kultúra fontos része, mely az elődök kultúráját is magában foglalja, s egyben a nemzetiség értékes örökségét jelenti.

  Bővebben...
 • Ének-Zene tagozat

  Ének-Zene tagozat

  Az iskola az általános képzés mellett fő feladatának tekinti a művészeti nevelést, oktatást. Ma a zenét, művészetet nem igazán pártoló világban különösen fontos szerepet tulajdonítunk a kórus közösségnevelő hatásának, zenét szerető és művelő ifjúság nevelésének.
  Bővebben...
 • 1
 • 2
 • 3

Digitális oktatás

márc. 14 2020

 

Tisztelt Szülők! Tisztelt Gondviselők!

A Kormány 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozata szerint 2020. március 16. napjától az iskolákban a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre.

 • A digitális munkarend olyan módon kerül meghatározásra, hogy annak keretében a tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók online vagy más, személyes találkozást nem igénylő kapcsolatában történik, a tananyag tantermen kívüli, digitális munkarend keretében történő átadása pedig alkalmas legyen a tanuló tanulmányi követelményeinek teljesítésére.
 • 2020. március 16. napjától indokolt esetben azon szülők gyermekeinek tudunk kiscsoportos formában (5-8 fő) 7.30-17.00-ig az iskolában ügyeletet biztosítani, akik munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához.A szülőnek írásban kell nyilatkoznia arról, hogy kéri a kiscsoportos felügyeletet. Az igényeket indoklással, az ügyeleti igény várható időtartamával megjelölésével (a fennálló helyzet idejére végig, vagy mennyi időre kéri) kell benyújtani az iskola intézményvezetőjének címezve. Kérem, hogy új igény benyújtása előtt ügyeleti igényét a kezdőnapot megelőző nap 9 óráig az iskola ímélcímén                   (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) jelezni szíveskedjen. Egyben felhívom a szülők figyelmét arra is, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.
 • Amennyiben gyermeke otthon marad, a befizetett étkezést a korábban szokott módon kell lemondania.
 • 2020. március 17-én, kedden, lehetőséget biztosítunk az iskolában lévő, otthoni tanuláshoz elengedhetetlen felszerélés hazavitelére az alábbi időpontokban:
  • 8.00-9.00   1. és 2. évfolyam
  • 9.00-10.00   3. és 4. évfolyam
  • 10.00-11.00   5. és 6. évfolyam
  • 11.00-12.00   7. és 8. évfolyam
  • Ettől eltérő időpontban csak azon tanulók tartózkodhatnak az iskolában, akinek szülői kérés alapján kiscsoportos felügyeletet biztosít az iskola.

A szülőkkel, tanulókkal csak online vagy telefonon, illetve a Kréta felületen, iskolai honlapon, iskolai facebook oldalon tartjuk a kapcsolatot. Kérem, fokozottabban figyeljék ezeket az oldalakat!

 Mindennemű kérdés, probléma esetén munkanapokon munkaidőben szívesen állunk a rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

            Ímél: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

            Telefon: 06-1-283-07-60

                           06-30-358-1455

                     

Az új munkarendben történő működés mindannyiunknak komoly kihívást jelent. A rendkívüli helyzet rendkívüli megoldásokat kíván. Ez egy veszélyhelyzetben hozott rendkívüli intézkedés, amely hozzájárul a járvány mielőbbi leküzdéséhez.

 A tanítási év teljesítése érdekében kérem mindenki együttműködését, a feladatok pontos, precíz végrehajtását.

Segítségét és együttműködését előre is köszönöm!

Budapest, 2020. március 15.                                                      

                                                                                                        Krén-Poroszka Jolán

                                                                                                        intézményvezető s.k.   

OSense O-Sense